0%
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

EduMonitor 2023

Cercetare online privind opinia părinților cu privire la educația copiilor școlari.

Chestionar

 

Stimate Respondent!

În ce măsură sunteți mulțumit de calitatea învățământului din România? Dar de școala în care învață copilul Dumneavoastră? Cum apreciați activitatea învățătorilor, a profesorilor? Este potrivită programa școlară? Dar cantitatea temelor de casă? Sunt necesare meditațiile private?

Asociația Analiștilor în Politici Publice și institutul de sondare SoDiSo Research realizează o cercetare online în ceea ce privește opinia părinților cu privire la educația copiilor din clasele 0-12 (învățământ la zi). Sondajul se referă la persoanele cu vârsta de peste 18 ani care au în gospodărie un copil care frecventează școala în România. Chestionarul poate fi completat de către mama sau tatăl copilului sau, în cazuri excepționale (dacă niciunul dintre părinți nu locuiește în gospodărie), de către o altă rudă.

Nu există răspunsuri „corecte” sau „greșite”, dorim să aflăm doar opinia Dumneavoastră sinceră! Răspunsurile date în cercetare le vom trata confidențial, acestea vor fi prelucrate cu scopul de a ajuta școala în vederea îmbunătățirii calității procesului educațional. Dacă aveți mai mulți copii în gospodărie, la completarea chestionarului să aveți în vedere cel mai tânăr copil care este înscris la școală.

Participarea este voluntară, răspunsurile sunt anonime! Completarea chestionarului necesită aproximativ 10-15 minute.

Din rândul celor care vor completa chestionarul vom desemna prin tragere la sorți 3 câștigători ai unor telefoane Samsung Galaxy A14.

Vă mulțumim anticipat pentru răspunsurile Dumneavoastră!